Kan mijn kind op school overblijven?

De school verzorgt de overblijf (wij noemen dat op de Vlieger "Broodje Mee"). Iedere dag (behalve woensdag) kan uw kind dus op school overblijven.

Om te kunnen overblijven heeft uw kind een strippenkaart nodig. Op overblijfdagen kunt u strippenkaarten kopen van 13:00 uur tot 13:15 uur in de grote hal. De prijzen voor dit schooljaar bedragen: 10 strippen € 20,= 5 strippen € 10,= U kunt natuurlijk meerdere kaarten tegelijk kopen. Bent u niet in de gelegenheid om zelf te komen, dan kunt u gepast geld in een envelop aan uw kind meegeven. Graag wel even de naam van het kind en de groep op de envelop vermelden. Vóór dat uw kind overblijft, dient u een strippenkaart te kopen. Ook kinderen die incidenteel komen, moeten in het bezit zijn van een strippenkaart. De strippenkaarten zijn persoonlijk. Ieder kind heeft zijn/haar eigen strippenkaart. De kaart blijft in het bezit van het kind. De kaarten worden per dag afgestempeld. Er kunnen niet meerdere kinderen op één kaart afstempelen. Verder gelden tijdens "broodje mee" dezelfde gedragsregels als tijdens schooluren.