Welkom in groep 6

groep6

Hallo allemaal welkom bij groep 6

We zijn een gezellige grote groep van 30 leerlingen en hebben 1 juf. Onze juf heet Ria.
    Buiten dat we natuurlijk een heleboel moeten leren doen we ook gezellige dingen.
    Op de jaaragenda staan ook leuke uitjes. We zijn al naar de bibliotheek geweest en in januari gaan we met de klas naar de Purmaryn.  In december ( kerstviering) en in april (paasviering) gaan we naar de Nicolaaskerk . Ook gaan we nog op schoolreisje, maar waar we dan naartoe gaan is nog een verrassing.

Ook op school hebben leuke activiteiten: met de kinderboekenweek hadden we een wedstrijd wie het mooiste verhaal kon schrijven. Deze maand hebben we de voorleeswedstrijd, we gaan schoenendozen vullen voor kinderen in het buitenland die niet zoveel geld hebben, sinterklaasfeest, kerstdiner, projecten, paaslunch , koningsspelen en ga zo maar door.

We maken er met z'n allen een gezellig leerzaam jaar van